iso-vca

Afsluitingen & poorten in Roeselare

Toegangs poorten in Roeselare

Particulieren en bedrijven uit het Roeselaarse kunnen bij ons terecht voor het aanschaffen van stevige poorten in alle vormen en maten. Een poort is een serieuze investering en kan u beter niet bij het eerste het beste bedrijf aankopen. Vrijwaar u van een slechte keuze en kies voor kwaliteit, want dat is wat Afsluitingen Wille aanbiedt. Voor stedenbouwkundig advies, controle en vastgoedinformatie in Roeselare kan u hier terecht. Jaarlijks is er ook een bouwbeurs in Roeselare

Afsluitingen in regio Roeselare

Heeft u interesse in afrastering van een bedrijfsterrein of sportveld? Meer dan genoeg keuze want wij bieden verschillende soorten materialen aan. Dat gaat van simpel metalen hekwerk tot stijlvollere alternatieven. Dankzij onze ligging in Waregem kunnen wij makkelijk klanten in Kortrijk bereiken maar belangrijker is dat we al meer dan 40 jaar ervaring hebben in het plaatsen van afsluitingen. We weten waar we mee bezig zijn en dat zal u ook zien aan het resultaat.

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

 • Meer dan 10.000 tevreden klanten
 • Meer dan 45 jaar ervaring
 • Eigen productie
 • Eigen plaatsings- en automatiseringsdienst
 • Interventies binnen de 48 uur ter plaatse
 • Hoogwaardige poorten met dikwandig staal
 • Vele afwerkingsmogelijkheden
 • Tot 10 jaar garantie op lakwerk
 • Tot 1 jaar garantie op geplaatste aandrijvingen
 • Gecertificeerd ISO 9001 – VCA*

Ons bedieningsgebied

Wij bedienen vanuit Waregem de regio West Vlaanderen: Kortrijk, Roeselare, Tielt, Wingene, Harelbeke, Wingene, Oostkamp, Brugge, Torhout, Izegem, Beernem, etc.

Metalen poorten in Roeselare

Een metalen poort laten installeren voor uw huis of als tuinpoort is een uitstekende keuze. Het gaat lang mee, ziet er goed uit en biedt bescherming voor uw woning. Ook het ruime aanbod aan uitvoeringen maakt dit type poort een populaire keuze. Natuurlijk plaatsen wij ook metalen poorten op maat van uw wensen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Tuinafsluitingen in Roeselare

Tuinafsluitingen zijn perfect om uw tuin te omranden. Het is niet makkelijk om de juiste afsluiting te vinden die enerzijds stijlvol is en anderzijds past bij de elementen van uw tuin. Ook de keuze van het materiaal (zoals hout, beton, bedrading, …) is niet simpel. Ze hebben elks hun voordelen, nadelen en verschil in prijs. Contacteer ons daarom en schiet al uw vragen op ons af. Wij helpen u zo goed mogelijk verder zodat u zeker en vast de beste keuze maakt voor uw tuin.

Onze poorten voor particulieren

Schuifpoorten

Wanneer u elke dag poorten opent en sluit, dan weet u dat schuifpoorten u heel wat tijd en moeite besparen. Naast het duidelijke gemak zijn deze poorten ook in één klik automatisch te openen. De schuifpoort is ook één van de meest ruimtebesparende poorten. Aangezien er geen vleugels moeten gedraaid worden kan u de auto parkeren tot net tegen de draaipoort en kunnen ook planten of afscheidingen tot tegen de automatische schuifpoort staan. Zowel schuifpoorten hebben vaak een modern karakter. We onderscheiden 2 soorten schuifpoorten: schuifpoorten op rail lopen over een rail en zijn bijgevolg minder onderhevig aan de wind die erop inspeelt. Nadeel is dan weer dat u telkens over een rail moet rijden.Vrijdragende schuifpoorten lopen niet over een rail, maar “zweven” als het ware dankzij een langere onderbalk en een extra portiek. 

Draaipoorten

Draaipoorten zijn meestal iets sierlijker dan een schuifpoort die toch een wat meer industriële look heeft. Vandaar dat een draaipoort meestal gekozen worden bij een klassiek woning. Onze moderne poorten zijn elegant, ideaal voor wie de uitstraling van zijn of haar woning wilt opwaarderen. Andere voordelen van een draaipoort zijn: zeer stevige constructie, regelbare scharnieren en eenvoudige plaatsing. Draaipoorten zijn verkrijgbaar in allerlei materialen en afwerkingen. Een smeedijzeren poort is een decoratieve uitbreiding aan uw woning, terwijl een strakke, moderne draaipoort voor een eerder functionele toets zorgt. Wij  garanderen de kwaliteit van uw poort, of het nu om moderne metalen poorten, aluminium, ijzeren of poorten uit een ander materiaal gaat. Hoe ambitieus uw project ook is, wij kunnen u altijd helpen met één van de moderne draaipoorten uit ons ruime gamma. 

Uw specialist in Roeselare

Voor uw veiligheid vertrouwt Afsluitingen Wille op de beste producten: de gerenommeerde Betafence-materialen, en de omheiningen en poorten die we zélf produceren. Dankzij onze ligging in Waregem kunnen wij gemakkelijk klanten bereiken in heel de provincie West Vlaanderen, zoals: Kortrijk, Roeselare, Brugge, Oostende, Ieper, Veurne, Diksmuide, Tielt, etc. Maar belangrijker is dat we al meer dan 40 jaar ervaring hebben in het plaatsen van afsluitingen. We weten waar we mee bezig zijn en dat zal u ook zien aan het resultaat. Wij helpen u zo goed mogelijk verder zodat u zeker en vast de beste keuze maakt voor uw tuin. meer weten over stedenbouwkundig advies, controle en vastgoedinformatie in West Vlaanderen? Deze informatie kan u onder anderen op de website van de provincie West Vlaanderen vinden.

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Talloze referenties in de buurt
 • Sterk in service
 • Eigen productie
 • Ervaren plaatsers

Wij zijn in verlof!

Wij zijn van 30/03/2024 tot en met 07/04/2024 gesloten.
Gelieve het interventie-aanvraagformulier in te vullen voor dringende zaken aan geautomatiseerde poorten.