iso-vca

Klassieke metalen poorten: veiligheid met uitstraling

Een poort is bepalend voor het aanzicht van uw huis en tuin. Klassieke hekwerken en poorten hebben een nostalgische uitstraling en geven uw woning een sierlijke uitstraling. Met een klassiek sierhek geeft u uw pand een tijdloze uitstraling, die elke modegril het hoofd biedt.
Afsluitingen Wille biedt u een ruim assortiment metalen poorten. Wij leveren en installeren onder andere smeedijzeren inrijpoorten, tuinpoorten en sierpoorten. Behalve draaipoorten leveren we ook praktische schuifpoorten waardoor u de ruimte optimaal kunt benutten. Deze schuifpoorten kunnen eveneens worden uitgevoerd in hetzelfde model als uw sierhekwerk. U bent gegarandeerd van stijlvolle metalen hekwerken met een lange levensduur.

Klassieke metalen poorten op maat

Sierpoorten zijn er in alle soorten en maten. Naast standaard metalen poorten leveren wij ook maatwerk hekwerken. U bent volledig vrij in de uitstraling en de gebruikte materialen van het metalen hekwerk. Zo kunt u de poort personaliseren waardoor deze optimaal bij de uitstraling van uw woning past. Uw poort kan in dezelfde stijl als uw sierhekwerk worden uitgevoerd maar u kunt natuurlijk ook uw eigen poort ontwerpen. We bespreken graag met u de mogelijkheden. Wij leveren maatwerk hekwerken tegen een scherpe prijs.
Al onze sierhekwerken worden op maat gemaakt met materialen van de beste kwaliteit. De poorten worden eerst geassembleerd naar uw wens. Vervolgens wordt het hekwerk volbad verzinkt. Hiermee beschermen we uw hekwerk tegen corrosie. We poedercoaten de poorten in de door u bestelde kleur. Er worden twee lagen poedercoating aangebracht. Dankzij de hoge kwaliteit van de hekwerken kunnen wij u 2 jaar degressieve garantie bieden. U kunt kiezen uit alle RAL kleuren.

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

  • Meer dan 10.000 tevreden klanten
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen productie
  • Eigen plaatsings- en automatiseringsdienst
  • Interventies binnen de 48 uur ter plaatse
  • Hoogwaardige poorten met dikwandig staal
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Tot 10 jaar garantie op lakwerk
  • Tot 1 jaar garantie op geplaatste aandrijvingen
  • Gecertificeerd ISO 9001 – VCA*

Klassieke poorten automatiseren

Uw omheining en poort moeten bescherming bieden, géén hinder. Zo hoeft u, als u binnen of buiten rijdt, niet uit te stappen om de poort te openen en te sluiten. Dat doet u automatisch van op afstand. De automatisatie van poorten met een draaisysteem kan boven- of ondergronds gebeuren. Wat u ook kiest, u bent zeker van een systeem dat tegen een stootje kan. Zo blijft uw poort goed werk leveren. Wilt u uw poort automatisch laten openen en sluiten d.m.v. een handzender, smartphone of tablet? Wilt u communiceren met een bezoeker? Dan is een videofoon of intercom een mogelijkheid.

Uw klassieke poorten specialist

Benieuwd naar onze klassieke modellen en de kosten? Klassieke poorten op maat zorgen voor de beste uitstraling en mooiste pasvorm in uw terrein. Kwalitatief hoogwaardige materialen staan garant voor duurzaamheid, stevigheid en jarenlang gebruiksgemak. Ook onze standaard modellen zijn uiteraard nog aanpasbaar aan uw wensen. Daarnaast vinden wij service en bereikbaarheid erg belangrijk. Na overeenkomst komen we de situatie bekijken en zorgen we meteen dat alles perfect wordt ingemeten zodat u zeker bent van een passend resultaat. Meer weten? Neem contact met ons op.

Enkele voorbeelden van onze metalen poorten

Wij zijn in verlof!

Wij zijn van 30/03/2024 tot en met 07/04/2024 gesloten.
Gelieve het interventie-aanvraagformulier in te vullen voor dringende zaken aan geautomatiseerde poorten.