iso-vca

Meer gemak en veiligheid met parlofonie en videofonie

Uw automatische poort is gekozen! Er rest u alleen nog een vorm van poortbediening en toegangscontrole uit te kiezen. Afsluitingen Wille heeft een uitgebreid en divers aanbod in poortautomatisering d.m.v. parlofonie en videofonie.

Een poort met codeklavier is een eenvoudige en veilige manier om uw automatische poort te vergrendelen; bovendien heeft u geen sleutel meer nodig. Echter, u staat niet in direct contact met uw bezoeker.

Door een poort met videofoon of parlofoon te integreren, weet u altijd wie er aan de poort staat te wachten. Op die manier mist u dus nooit een bezoeker. U kunt hem/haar beantwoorden waar u maar wil: in de tuin, bij het zwembad, op zolder, op uw bureau, enz.
Uiteraard schakelt het systeem bij uw afwezigheid, en enkel indien u dit wenst, door naar uw GSM of eender welk ander nummer, bv. naar uw bedrijf of praktijk. Met uw telefoon of GSM opent u al dan niet het hekken zodat cliënteel, leverancier, tuinman, poetsvrouw of familie toegang kan verleend worden tot het domein.

Poorten met codeklavier

Het grootste voordeel van een poort met codeklavier? U hoeft nooit meer bang zijn dat u uw sleutelbos kwijt raakt. Bovendien kunnen alleen de mensen die de cijfercode kennen uw terrein via de poort betreden. Op de controller kunt u een pincode van 4 tot 6 cijfers toewijzen. Wanneer iemand de code weet en deze invoert, zal de poort of slagboom openen.

Ook kunt u aan dit codeklavier meerdere codes toevoegen. Standaard kan de controller van het klavier 60 codes opslaan. Met behulp van de uitbreidingsset en het softwareprogramma is het mogelijk het klavier uit te breiden tot meerdere gebruikers. Met de softwaretoepassing is het mogelijk alle gebruikers apart in te stellen en dit zeer eenvoudig te wijzigen.

Poorten met parlofoon / intercom

Een parlofoon of intercom is een systeem dat het mogelijk maakt te communiceren met de persoon die aan uw poort staat. De parlofoon kunt u zelf instellen. Dit kan naar uw vaste telefoon of uw smartphone, waarmee u ook de poort kan bedienen. Op die manier blijven uw gasten niet in de kou staan en weet u wie er uw terrein bezoekt op momenten dat u er niet bent.

U kan kiezen tussen een klassieke parlofoon of een intercom met een antwoordpunt in huis, of met een “point to multipoint”. Een point to multipoint installatie heeft geen apart antwoordpunt nodig, maar werkt op uw vaste of mobiele telefoon. Wanneer een bezoeker zich bij de poort aanmeldt gaan alle telefoontoestellen rinkelen.

U kan gebruik maken van de voordelen van tuinpoorten met een parlofoon zonder dat u daarvoor muren moet openbreken of extra kabels moet aanleggen. Het aantal binnenposten kan worden uitgebreid. Bovendien kunnen de verschillende binnenposten als intercom worden gebruikt. Zodoende kan er tussen de verschillende ruimtes van het huis worden gecommuniceerd.

Poort met videofoon

Wat indien u ook een beeld wenst te ontvangen van uw bezoeker? Onze videofoons zorgen er voor dat u aan de hand van een buitencamera in één oogopslag ziet wie er aan uw poort staat of wie er langs is geweest. Door gebruik te maken van een videofoon kan u ongewenste bezoeken voorkomen.

Het beeld komt automatisch tevoorschijn wanneer iemand aanbelt. Het is ook mogelijk om het beeld van uw videofoon op een smartphone of iPhone te tonen. Het is maar net wat u zelf prettig vind. Er zijn een tal van mogelijkheden beschikbaar en u beslist zelf wat bij u past.
De dikte van onze videofoons is miniem, waardoor ze weinig storend overkomen. Een opbouwscherm kan u ook op uw bureau, dressoir of toonbank plaatsen. Dit is voordelig als u niet in wanden wilt boren.

Heeft u nog vragen of wilt u toch nog wat meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke oplossing geschikt is voor uw noden. Afsluitingen Wille is kiezen voor service, kwaliteit, en vertrouwen!

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

  • Meer dan 10.000 tevreden klanten
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen productie
  • Eigen plaatsings- en automatiseringsdienst
  • Interventies binnen de 48 uur ter plaatse
  • Hoogwaardige poorten met dikwandig staal
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Tot 10 jaar garantie op lakwerk
  • Tot 1 jaar garantie op geplaatste aandrijvingen
  • Gecertificeerd ISO 9001 – VCA*

Laat videofonie en parlofonie in uw poort plaatsen door Afsluitingen Wille

Er zijn heel wat opties om een videofoon of parlofoon in uw poort te plaatsen. Bij de keuze zijn vooral een moderne uitstraling en het gebruiksgemak van belang. Onze videofoon bestaat uit een elegant inbouwmodel en wordt discreet geplaatst.

Wij installeren voor u parlofoons en videofoons van het merk Comelit, een merk dat al jaren een stevige reputatie heeft opgebouwd op het vlak van kwalitatieve parlofoon- en videofoontoepassingen.

Bij Afsluitingen Wille heeft u de keuze tussen een opbouw- of inbouw montage voor zowel buiten- als binnenposten. Het videofoon inbouwmodel wordt discreet in de muur geplaatst en afgewerkt door een geborsteld alu kader. Het opbouwscherm is een echte eye-catcher en past uitstekend op het bureau, dressoir of onthaal/toonbank.

Wij zijn in verlof!

Wij zijn van 30/03/2024 tot en met 07/04/2024 gesloten.
Gelieve het interventie-aanvraagformulier in te vullen voor dringende zaken aan geautomatiseerde poorten.