iso-vca

Landelijke poorten in cottage stijl; veiligheid met uitstraling

Een landelijke poort integreert mooi met een natuurlijke omgeving. De typische vierkante vorm met een aan de bovenkant een gevarieerd motief past uitstekend bij de uitstraling van de woning en de oprit. De landelijke sfeer wordt gecreëerd door brede, rechthoekige profielen. Landelijke poorten, of pastoriepoorten, zijn al jarenlang zeer populair. Landelijke poorten geven uw woning wat meer karakter dankzij hun mooie, strakke look. Een landelijke poort past in veel stijlen en kan perfect gecombineerd worden met allerhande soorten afsluitingen. Uit ervaring merken we dat door de poort een andere kleur te geven, deze ook zeer mooi kan aansluiten bij de modernere villa.

Een metalen landelijke poort

Veel landelijke poorten worden uit hout gemaakt, maar een metalen landelijke poort is ook zeker een optie. Hou vooral rekening met de bouwstijl van uw woning om hierop de stijl van jouw poort af te stemmen. Een stalen spijlenpoort of een combinatie van hout en metaal zijn daarentegen zeker ook geschikt voor een landelijke uitstraling. Metalen poorten zijn in een landelijke omgeving zeker niet ongewoon, metalen poorten voorzien uw oprit van een authentiek visitekaartje. Vooral wat betreft de grotere breedtes opteren we voor aluminium, dit omwille van het gewicht van de poort. Aluminium wordt veelal gekozen in combinatie met moderne architectuur, maar omdat de mogelijkheden qua vormgeving eindeloos zijn, kan het ook perfect bij een klassieke woning.

Schuifpoort of draaipoort in landelijke stijl?

De manier waarop uw poort opent of sluit hangt af van de ruimte die er beschikbaar is. Wanneer er niet genoeg ruimte is voor een enkelvoudige draaipoort is een dubbele draaipoort een oplossing. Nog beter bij minder beschikbare ruimte is een schuifpoort. Deze zijn vooral geschikt om grote afstanden te overbruggen zoals bijvoorbeeld een dubbele oprit. Houdt er wel rekening mee dat u voldoende ruimte nodig hebt naast de poort. Zeker in een landelijke omgeving krijgt u snel te maken met lichte hellingen of met een ongelijke bodem zoals dat bijvoorbeeld bij een oprit met kasseien het geval is. Zeker bij draaipoorten moet u meer ruimte rekenen tussen de grond en de poort. Bij schuifpoorten is dit een minder groot struikelblok.

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

  • Meer dan 10.000 tevreden klanten
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen productie
  • Eigen plaatsings- en automatiseringsdienst
  • Interventies binnen de 48 uur ter plaatse
  • Hoogwaardige poorten met dikwandig staal
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Tot 10 jaar garantie op lakwerk
  • Tot 1 jaar garantie op geplaatste aandrijvingen
  • Gecertificeerd ISO 9001 – VCA*

Uw landelijke poorten specialist

Net als al onze andere poorten, worden al onze metalen landelijke poorten effectief en ecologisch beschermd en op maat gemaakt. Onze vakmensen maken uw poort in landelijke stijl volledig op maat in onze werkplaats. De poorten worden eerst geassembleerd naar uw wens. Ook onze standaard modellen zijn uiteraard nog aanpasbaar aan uw wensen. Vervolgens wordt het hekwerk volbad verzinkt. Hiermee beschermen we uw hekwerk tegen corrosie. We poedercoaten de poorten in de door u bestelde kleur. U kunt kiezen uit alle RAL kleuren. Er worden twee lagen poedercoating aangebracht. Hierdoor is uw landelijke poort steeds beschermd tegen krassen en behoudt hij mooi zijn kleur. Kwalitatief hoogwaardige materialen staan garant voor duurzaamheid, stevigheid en jarenlang gebruiksgemak, daarom bieden wij u 2 jaar degressieve garantie. Daarnaast vinden wij service en bereikbaarheid erg belangrijk. Overweegt u een landelijke poort aan te schaffen om uzelf wat meer privacy en een mooi visitekaartje te gunnen? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen doen.

Uw landelijke poort automatiseren

Uw omheining en poort moeten bescherming bieden, géén hinder. Zo hoeft u, als u binnen of buiten rijdt, niet uit te stappen om de poort te openen en te sluiten. Overweegt u om te kiezen voor een geautomatiseerde poort? Dan is het belangrijk om te bepalen waar het aandrijfsysteem moet komen. Het is mogelijk om de motor ondergronds of bovengronds te plaatsen. Met onzichtbare elektrische componenten behoudt de poort meer zijn origineel karakter. Wat u ook kiest, u bent zeker van een systeem dat tegen een stootje kan. Wilt u uw poort automatisch laten openen en sluiten d.m.v. een handzender, smartphone of tablet? Wilt u communiceren met een bezoeker? Dan is een videofoon of intercom een mogelijkheid.

Enkele voorbeelden van onze landelijke poorten

Wij zijn in verlof!

Wij zijn van 30/03/2024 tot en met 07/04/2024 gesloten.
Gelieve het interventie-aanvraagformulier in te vullen voor dringende zaken aan geautomatiseerde poorten.