iso-vca

Tuinafsluitingen voor meer privacy en zekerheid

U hebt behoefte aan wat meer privacy? Vermijd inkijk van buren of voorbijgangers en geniet zorgeloos en ongestoord van uw tuin met een mooie tuinafsluiting. U heeft liever meer gemoedsrust? In een goed afgesloten tuin kan uw huisdier niet ontsnappen en kunnen uw kinderen veilig en onbezorgd spelen. Heeft u kippen of andere neerhofdieren? Dan kan u in uw tuin met een afsluiting een zone afbakenen waarin het voor hen goed vertoeven is. Zo voorkomt u beschadiging van uw gazon, perken of planten. Of liever meer veiligheid? Ligt er in uw tuin een vijver of een zwembad, dan is het vaak wenselijk om daarrond een goed afgesloten omheining te plaatsen. Een afsluiting die voldoende hoog is met een hek of een poortje dat op slot kan. Of is het rechtswege nodig? Concreet mag een buur, zeker in steden en voorsteden, u in bepaalde gevallen verplichten om een afsluiting te plaatsen of er aan mee te betalen. De tuinafsluiting moet u dan plaatsen op de grenslijn, en zowel jij als de buur moeten de helft betalen voor de bouw ervan. Let er op dat u, vooraleer u de tuinafsluiting op de grenslijn plaatst, vooraf de toestemming vraagt aan de buren. U moet hem uw plannen voorleggen, ook wat betreft de omvang en de aard van de materialen.

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

  • Meer dan 10.000 tevreden klanten
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen productie
  • Eigen plaatsings- en automatiseringsdienst
  • Interventies binnen de 48 uur ter plaatse
  • Hoogwaardige poorten met dikwandig staal
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Tot 10 jaar garantie op lakwerk
  • Tot 1 jaar garantie op geplaatste aandrijvingen
  • Gecertificeerd ISO 9001 – VCA*

Welke tuinafsluiting kiezen?

De keuze voor de ideale tuinafsluiting is afhankelijk van een aantal factoren. Afsluitingen voor uw tuin bestaan in veel verschillende soorten en materialen. Kies de tuinafsluiting die het best past bij de stijl van uw tuin of woning. U kan meteen ook alle nodige accessoires en gereedschappen aanschaffen die u nodig hebt om de tuinafsluiting te plaatsen.

Draadafsluitingen

Dient de tuin schutting om dieren tegen te houden, maar wilt u het zicht niet versperren? Een draadafsluiting is dan waarschijnlijk de beste keuze. Een klassiek gaas zorgt voor een duidelijke scheidingslijn terwijl u wel nog steeds moeiteloos een babbeltje slaat met de buurman. Veel privacy schenkt het echter niet. Meer privacy kan u creëren door de draadafsluiting ondoorzichtig te maken. Dat kan bijvoorbeeld met klimop of kunstmatten. De voordelen van een draadafsluiting? Het is licht, makkelijk te plaatsen en relatief goedkoop in vergelijking met andere soorten afsluitingen. Betrouwbaar en stevig: die eisen stelt u aan uw omheining. De draadafsluitingen van Afsluitingen Wille voldoen daaraan moeiteloos. Ze zijn sober, duurzaam, efficiënt én betaalbaar. En met hun sterke net uit verzinkte draad schermen de draadafsluitingen uw tuin of woning veilig af. U kan kiezen voor standaard tuingaas, maar ook voor draadafsluitingen met een bovenbuis en/of betonplaat voor meer stevigheid.

Tuinschermen

Wilt u meer privacy in de tuin, dan moet u zoeken naar een hoge, gesloten afsluiting. Een tuinscherm kan dan bijvoorbeeld een goede keuze zijn. Ons aanbod tuinschermen is zeer uitgebreid. De schermen zijn gemaakt van hout, kunststof, bamboe of vuren en vergen soms wel wat onderhoud. Met een houten tuin afsluiting kiest u voor een natuurlijke en warme uitstraling. De verschillende houtsoorten (hardhout, geïmpregneerd hout, …) hebben daarbij elk hun specifieke levensduur, prijsklasse en kwaliteit.

Hekken

Met een hek kiest u voor een stevige afsluiting waar u allerlei kanten mee op kan. Kastanjehekwerk bijvoorbeeld is goedkoop, duurzaam en geeft uw tuin een gezellige en landelijke touch. Spijlenhekwerk bestaat uit verticale metalen spijlen en creëert eerder een moderne, strakke look. Het is erg populair als afsluiting bij bedrijven. Een meer elegante variant van het spijlenhekwerk is sierhekwerk. De sierlijke look geeft dit hekwerk eerder een klassieke uitstraling.

Zelf plaatsen of een professional inschakelen?

krijgen door hun grote afname vaak mooie kortingen bij de leverancier die u als particulier niet krijgt. Hou ook rekening met extra kosten indien u ook zware bouwmaterialen moet kopen om de constructie vast te zetten. Meer weten over onze diensten? Vraag een vrijblijvende Offerte.

Wij zijn in verlof!

Wij zijn van 30/03/2024 tot en met 07/04/2024 gesloten.
Gelieve het interventie-aanvraagformulier in te vullen voor dringende zaken aan geautomatiseerde poorten.