iso-vca

Een draaipoort voor iedere tuin of oprit

Kies voor een draaipoort die naadloos aansluit bij de stijl van uw geliefkoosde woning. Onze klassieke en moderne poorten zijn elegant, ideaal voor wie de uitstraling van zijn of haar woning wilt opwaarderen. Klassieke poorten hebben een unieke identiteit. Zo is een smeedijzeren poort – zoals een dubbele draaipoort – vaak een karaktervolle aanvulling op een authentieke woning. Kiest u tevens voor een elektrische poort, dan kiest u voor optimaal comfort: met de afstandsbediening of het codeklavier bedient u uw tuinpoort met alle gemak. Geen gedoe met sleutels of ’s avonds terug naar buiten moeten gaan om uw poort te vergrendelen.

Wij hebben draaipoorten voor openingen van 1 m tot wel 12 m en we kunnen poorten leveren in verschillende hoogtes. Alle poorten kunnen zowel binnen- als buitendraaiend gemaakt worden. De poorten zijn van volbad verzinkt en gecoat metaal, aluminium of met houtbeslag. Voor elke toepassing heeft Afsluitingen Wille een gepaste draaipoort. Dankzij ons eigen atelier kunnen wij alle poorten in een RAL-kleur naar keuze leveren. Iedere poort wordt vervaardigd met de beste materialen en afgewerkt tot in het kleinste detail. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden en varianten. 

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

  • Meer dan 10.000 tevreden klanten
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen productie
  • Eigen plaatsings- en automatiseringsdienst
  • Interventies binnen de 48 uur ter plaatse
  • Hoogwaardige poorten met dikwandig staal
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Tot 10 jaar garantie op lakwerk
  • Tot 1 jaar garantie op geplaatste aandrijvingen
  • Gecertificeerd ISO 9001 – VCA*

Metalen draaipoorten

U kan bij ons kiezen uit stalen en aluminium poorten. Een automatische poort in metaal is bijzonder sterk en erg vormvast. Iets wat bij grote poorten geen overbodige luxe is. Door het sterke karakter van metaal kan de poort ook een open structuur krijgen zodat u steeds ziet wat er achter de poort gebeurt. Al onze metalen poorten worden op maat gemaakt uit dikwandige buizen of uit massief materiaal. Daarna worden deze blijvend behandeld tegen roest door middel van galvanisatie of metallisatie gevolgd door poedercoating in RAL kleur naar keuze.

Combinatie draaipoorten

Om esthetische redenen en structurele redenen worden er vaak meerdere materialen gecombineerd. Naar uitstraling toe kan er ook gewerkt wordt er ook vaak gewerkt met hout of metaal in combinatie met kunststof platen en glas. Door meerdere materialen te combineren krijgt u vaak een luchtiger geheel.

Automatische draaipoorten

Waarom het moeilijk maken als het ook eenvoudig kan? Bij het bepalen van de motor wordt met alles rekening gehouden, zoals het gewicht, de winddoorlatendheid en ook het esthetische aspect speelt een rol. U heeft de keuze uit een ondergrondse- of bovengrondse poortmotor, afhankelijk van de mogelijkheden en uw behoeften. Automatisatie van poorten met twee vleugels is uiteraard duurder gezien er een poortmotor voor elke vleugel nodig is.

Uw draaipoorten specialist

De prijs van een draaipoort is vaak goedkoper wanneer u meteen de poort en het automatiseringssysteem samenkoopt. Dit omdat beiden perfect op elkaar afgestemd zijn en er dus geen extra aanpassingen of voorafgaande balastberekeningen dienen te gebeuren. Overweegt u een draaipoort aan te schaffen? Dan heeft u bij ons de keuze uit een stalen, of aluminium poort. Het is ook mogelijk om uw eigen idee of ontwerp aan te dragen, waarna wij een poort op maat voor u produceren in ons atelier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om een prijsindicatie te ontvangen voor een draaipoort. Voor meer informatie over onze poorten kunt u langskomen bij onze showroom in Waregem of contact met ons opnemen.

Enkele voorbeelden van onze draaipoorten

Wij zijn in verlof!

Wij zijn van 30/03/2024 tot en met 07/04/2024 gesloten.
Gelieve het interventie-aanvraagformulier in te vullen voor dringende zaken aan geautomatiseerde poorten.