iso-vca

Een schuifpoort voor iedere tuin en oprit

Wanneer u elke dag poorten opent en sluit, dan weet u dat praktische schuifpoorten u heel wat tijd en moeite besparen. Naast het duidelijke gemak zijn deze poorten ook in één klik automatisch te openen. De schuifpoort is ook één van de meest plaats besparende exemplaren. Aangezien er geen vleugels moeten gedraaid worden kan u de auto parkeren tot net tegen de draaipoort en kunnen ook planten of afscheidingen tot tegen de automatische schuifpoort staan. Zowel schuifpoorten als schuifhekken hebben een modern karakter. Denk maar aan de ijzeren of houten schuifpoorten die de toon zetten bij de uitstraling van een woning. IJzeren schuifhekken zorgen tegelijkertijd voor een extra vintage accent. We onderscheiden 2 soorten schuifpoorten:

Schuifpoorten op rail lopen over een rail en zijn bijgevolg minder onderhevig aan de wind die erop inspeelt. Nadeel is dan weer dat u telkens over een rail moet rijden.

Vrijdragende schuifpoorten lopen niet over een rail, maar “zweven” als het ware dankzij een langere onderbalk en een extra portiek. Poorten met C-beslag zijn de beste poorten in deze categorie omdat deze voorzien zijn van wielen waarover de onderbalk loopt.

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

  • Meer dan 10.000 tevreden klanten
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen productie
  • Eigen plaatsings- en automatiseringsdienst
  • Interventies binnen de 48 uur ter plaatse
  • Hoogwaardige poorten met dikwandig staal
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Tot 10 jaar garantie op lakwerk
  • Tot 1 jaar garantie op geplaatste aandrijvingen
  • Gecertificeerd ISO 9001 – VCA*

Metalen schuifpoorten

Dient de tuin schutting om dieren tegen te houden, maar wilt u het zicht niet versperren? Een draadafsluiting is dan waarschijnlijk de beste keuze. Een klassiek gaas zorgt voor een duidelijke scheidingslijn terwijl u wel nog steeds moeiteloos een babbeltje slaat met de buurman. Veel privacy schenkt het echter niet. Meer privacy kan u creëren door de draadafsluiting ondoorzichtig te maken. Dat kan bijvoorbeeld met klimop of kunstmatten. De voordelen van een draadafsluiting? Het is licht, makkelijk te plaatsen en relatief goedkoop in vergelijking met andere soorten afsluitingen. Betrouwbaar en stevig: die eisen stelt u aan uw omheining. De draadafsluitingen van Afsluitingen Wille voldoen daaraan moeiteloos. Ze zijn sober, duurzaam, efficiënt én betaalbaar. En met hun sterke net uit verzinkte draad schermen de draadafsluitingen uw tuin of woning veilig af. U kan kiezen voor standaard tuingaas, maar ook voor draadafsluitingen met een bovenbuis en/of betonplaat voor meer stevigheid.

Combinatie schuifpoorten

Legt u liever de focus op de decoratieve functie van de tuinafsluiting? Kies dan voor steenkorven of afsluitingen in een originele kleur. Mogelijkheden genoeg, de keuze is aan u. De onderhoudsvrije schanskorven bieden een alternatief. Bij onstevige of natte ondergronden moet u dan wel een fundament prepareren. Steenkorven, ook schanskorven genoemd, passen bij verschillende tuinstijlen en vereisen nauwelijks onderhoud. Bovendien bieden ze veel privacy en kan u er creatief mee omgaan om zo de tuinomheining van jouw dromen te creëren. Steenkorven zijn eigenlijk rechthoekige kooien die bestaan uit gaaspanelen met ronde of rechthoekige profielen. Er zijn heel wat steensoorten waarmee u de korven kan opvullen. Op die manier kan u makkelijk zelf de uitstraling van uw tuinschutting kiezen. De meest gebruikte opvullingen zijn keien, graniet, kalksteen en lavasteen.

Uw schuifpoorten specialist

Met een hek kiest u voor een stevige afsluiting waar u allerlei kanten mee op kan. Kastanjehekwerk bijvoorbeeld is goedkoop, duurzaam en geeft uw tuin een gezellige en landelijke touch. Spijlenhekwerk bestaat uit verticale metalen spijlen en creëert eerder een moderne, strakke look. Het is erg populair als afsluiting bij bedrijven. Een meer elegante variant van het spijlenhekwerk is sierhekwerk. De sierlijke look geeft dit hekwerk eerder een klassieke uitstraling.

Automatische schuifpoorten

Wilt u meer privacy in de tuin, dan moet u zoeken naar een hoge, gesloten afsluiting. Een tuinscherm kan dan bijvoorbeeld een goede keuze zijn. Ons aanbod tuinschermen is zeer uitgebreid. De schermen zijn gemaakt van hout, kunststof, bamboe of vuren en vergen soms wel wat onderhoud. Met een houten tuin afsluiting kiest u voor een natuurlijke en warme uitstraling. De verschillende houtsoorten (hardhout, geïmpregneerd hout, …) hebben daarbij elk hun specifieke levensduur, prijsklasse en kwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om een prijsindicatie te ontvangen voor een schuifpoort. Voor meer informatie over onze poorten kunt u langskomen bij onze showroom in Waregem of contact met ons opnemen.

Enkele voorbeelden van onze schuifpoorten

Wij zijn in verlof!

Wij zijn van 30/03/2024 tot en met 07/04/2024 gesloten.
Gelieve het interventie-aanvraagformulier in te vullen voor dringende zaken aan geautomatiseerde poorten.