iso-vca

Volledige afwerking van poorten: niet zomaar een poort

Poorten in aluminium of staal met een hedendaagse of klassieke look. Strak, landelijk, volledig gesloten of toch nog doorkijk? Door meerdere materialen te combineren krijgt u vaak een luchtiger geheel.

Indien gewenst kunnen we de schuifpoorten en draaipoorten ook bekleden met hout, afwerken naar uw keuze of poederlakken. Dankzij het gebruik van verschillende oplegprofielen, massief hout als vlakvulling, het gebruiken van glas of een aluminium vlakvulling, kunnen wij u een poort aanbieden die een luxe uitstraling heeft, en uitblinkt in kwaliteit.

Aluminium voor een kwalitatief
afgewerkte poort

Aluminium is veel gemakkelijker bewerkbaar dan staal, waardoor we zichtbare lasnaden, lasspatten en oneffenheden vermijden. We schuren de aluminium poorten op en polijsten ze tot ze er net zo afgewerkt uitzien als een houten tuinpoort. Bijkomend voordeel van een aluminium tuinpoort is dat aluminium niet barst of splintert, maar een mooi consistent geheel blijft vormen.

Poorten lakken in iedere gewenste kleur

Tuinpoorten worden dikwijls gelakt in een kleur die mooi past bij het bestaande buitenschrijnwerk, de gevel of omgevingsparameters. Wenst u een poort in een specifieke kleur, aansluitend bij uw ramen of deuren? 

Onze poorten zijn verkrijgbaar in elke RAL kleur naar uw keuze. Onze poorten worden gelakt met een zelfreinigende, vuilafstotende, krasvrije structuurlak. Die wordt gemoffeld (poederlak ingebakken) en bevat teflon vezels. Deze vezels zorgen ervoor dat de laklaag tweemaal zo dik is als een gewone lak en net als een tefalpan ‘antihecht’ eigenschappen bezit. Dankzij de hardheid van de teflonvezels is deze lak ook uitgesproken krasbestendiger dan een gewone lak.

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

  • Meer dan 10.000 tevreden klanten
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen productie
  • Eigen plaatsings- en automatiseringsdienst
  • Interventies binnen de 48 uur ter plaatse
  • Hoogwaardige poorten met dikwandig staal
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Tot 10 jaar garantie op lakwerk
  • Tot 1 jaar garantie op geplaatste aandrijvingen
  • Gecertificeerd ISO 9001 – VCA*

Een warme combinatie: hout en metaal

Deze gecombineerde poort heeft een moderne en strakke look en nog steeds de warme en natuurlijke uitstraling van hout. 

Bij deze techniek kan men de poort afwerken met diverse designs en motieven. Sommige houtsoorten kunnen onbehandeld gebruikt worden, andere vragen bescherming om het uitzicht en de mooie kleuren te behouden. 

Indien u geen onderhoud wenst aan uw poort dan wordt er padoek gekozen. Een tropisch hardhout dat zonder behandeling na verloop van tijd zilvergrijs of grijs zal verkleuren.

Afwerking poortpalen

Om welke tuinpoort het ook gaat, ze staat nooit alleen. Steunpalen en de omheining worden respectievelijk vastgeschroefd tegen de muur en de andere steunpaal. Er komt een bel tegen de tuin- of schuifpoort of een huisnummer op de brievenbuspaal. Onzichtbare bevestigingen en fijne afwerking zorgen voor een ultramoderne look!

Metalen gelakte palen, gemetste palen of brede beklede palen met bijvoorbeeld een ingewerkte brievenbus behoren tot de mogelijkheden. De afwerking boven aan de palen kan puntig of vlak met kleine afschuining zijn. U beslist uiteraard!

Voor technische info betreffende deze constructies kan u best even contact met ons opnemen en helpen we u graag een gepaste oplossing te zoeken naar u wens.

Tuinpoort automatiseren

Wilt u een stevige draaipoort of schuifpoort met een strakke aluminium look? Wij zorgen voor een solide basis, een stevig metalen frame gemetaliseerd en gelakt. Waarop de aluminium platen worden bevestigd. Verschillende modellen en vormgevingen zijn mogelijk, uiteraard is er een onbeperkte keuze in RAL-kleuren.

Uw omheining en poort moeten bescherming bieden, géén hinder. Daarom zet Afsluitingen Wille sterk in op de automatisatie van poorten. Zo hoeft u, als u binnen of buiten rijdt, niet uit te stappen om de poort te openen en te sluiten. Dat doet u automatisch van op afstand.

Vanzelfsprekend hebben we ook uitgebreide mogelijkheden voor een parlofoon of videofoon i.c.m. met uw poort. Opties van extra handzenders, noodbatterij, codeklavier, … zijn mogelijk en bespreken we graag met u.

Uw poorten specialist

Kiest u voor modern of eerder tijdloze afwerking? Hebt u advies nodig bij het realiseren van uw woondroom? Al onze poorten worden effectief en ecologisch beschermd en op maat gemaakt. Onze vakmensen volmaken volledig op maat in onze werkplaats. Breng een bezoek aan onze inspirerende showgarden waar u kennis maakt met onze materialen en visie. Wij staan graag voor u klaar.

Kwalitatief hoogwaardige materialen staan garant voor duurzaamheid, stevigheid en jarenlang gebruiksgemak. Daarnaast vinden wij service en bereikbaarheid erg belangrijk. Na overeenkomst komen we de situatie bekijken en zorgen we meteen dat alles perfect wordt ingemeten zodat u zeker bent van een passend resultaat. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw moderne poort? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Enkele voorbeelden van onze poorten

Wij zijn in verlof!

Wij zijn van 30/03/2024 tot en met 07/04/2024 gesloten.
Gelieve het interventie-aanvraagformulier in te vullen voor dringende zaken aan geautomatiseerde poorten.