iso-vca

Een automatische draaipoort voor een gerust gevoel

Automatische draaipoorten nemen werk uit handen

Wilt u uw poort openen en sluiten zonder enige moeite? Met een automatische draaipoort is het handwerk definitief verleden tijd. Voor veel mensen is het een terugkerende ergernis: de poort die handmatig geopend en gesloten moet worden. Bovendien kan het bedienen van draaipoorten, zeker voor oudere mensen, eenvoudigweg te zwaar worden. 

Het komt ook nog wel eens voor dat de draaipoort niet goed wordt afgesloten. Juist dit soort situaties bieden een gouden kans voor inbrekers. Automatiseren van uw draaipoort voorkomt onaangename verrassingen. 

Met de afstandsbediening of het codeklavier bedient u uw draaipoort met alle gemak. Geen gedoe met sleutels of ’s avonds terug naar buiten moeten gaan om uw poort te vergrendelen.

Vraag nu uw offerte voor paneelafsluiting die aan al uw wensen voldoet.

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

  • Meer dan 10.000 tevreden klanten
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen productie
  • Eigen plaatsings- en automatiseringsdienst
  • Interventies binnen de 48 uur ter plaatse
  • Hoogwaardige poorten met dikwandig staal
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Tot 10 jaar garantie op lakwerk
  • Tot 1 jaar garantie op geplaatste aandrijvingen
  • Gecertificeerd ISO 9001 – VCA*

Alles voor poort automatisatie

Een zender op afstand om de garagedeur te bedienen is een handige mogelijkheid, maar er zijn meer keuzes. Zo kan u ook kiezen voor een schakelaar die wordt bediend met een sleutel, een slot dat werkt met een code of voor een knop waarmee u de draaipoort kunt openen of sluiten. 

Wij hebben verschillende accessoires om het bedieningsgemak en de veiligheid verder te verbeteren. Zo hebben we o.a. antennes om het bereik van de zender op afstand verder te vergroten en waarschuwingslampen.

Parlofonie en Videofonie

Door uw draaipoort met videofoon of parlofoon te integreren, weet u altijd wie er aan de poort staat te wachten. Op die manier mist u dus nooit een bezoeker. U kunt hem/haar beantwoorden waar u maar wil: in de tuin, bij het zwembad, op zolder, op uw bureau, enz.

Uiteraard schakelt het systeem bij uw afwezigheid, en enkel indien u dit wenst, door naar uw GSM of eender welk ander nummer, bv. naar uw bedrijf of praktijk. Met uw telefoon of GSM opent u al dan niet het hekken zodat toegang kan verleend worden tot het domein.

Automatisatie van bestaande draaipoorten

De prijs van een draaipoort is vaak goedkoper wanneer u meteen de poort en het automatiseringssysteem samenkoopt. Maar wij kunne ook uw bestaande poort automatiseren, ook als ze niet door ons werd geplaatst.

Bij het bepalen van de motor wordt met alles rekening gehouden, zoals het gewicht, de winddoorlatendheid en ook het esthetische aspect speelt een rol. U heeft de keuze uit een ondergrondse- of bovengrondse poortmotor, afhankelijk van de mogelijkheden en uw behoeften.

Uw draaipoorten specialist

Al onze systemen zijn tegen inbraak getest. Vanzelfsprekend wordt er ook goed gelet op uw veiligheid. Mocht de draaipoort tijdens het sluiten onverhoopt een persoon of object dreigen te raken, dan stopt het systeem automatisch.

Ook is er een beveiliging tegen overbelasting. Daarnaast slaat het automatisatie systeem vanzelf af als het wordt overbelast. Zowel het besturingssysteem als de aandrijving van de poort of garagedeur zijn zeer robuust en bestand tegen de omstandigheden. Wij geven ten minste twee jaar garantie op alle door ons geautomatiseerde poorten. Voor meer informatie over onze poorten kunt u langskomen bij onze showroom in Waregem of contact met ons opnemen.

Enkele voorbeelden van onze automatische draaipoorten

Wij zijn in verlof!

Wij zijn van 30/03/2024 tot en met 07/04/2024 gesloten.
Gelieve het interventie-aanvraagformulier in te vullen voor dringende zaken aan geautomatiseerde poorten.