iso-vca

Automatische schuifpoorten voor iedere tuin en oprit

Automatische schuifpoorten zijn een elegante methode om de oprit af te schermen van de straat. U en uw gasten hoeven niet meer in de regen uit te stappen om het terrein te betreden en het vergemakkelijkt de dagelijkse routine.

Daarnaast kunt u ook om beveiligingsredenen kiezen voor een automatische poort of elektrische poort. Zo houdt u ongewenste bezoekers buiten de deur en laat u uw gasten gemakkelijk binnen. Wij leveren Betafence en op maat gemaakte hekwerken en schuifpoorten en kunnen daarom zowel particuliere als zakelijke klanten bedienen.

Automatische schuifpoorten voor iedere stijl

Een automatische poort in metaal is bijzonder sterk en erg vormvast. Door meerdere materialen te combineren krijgt u vaak een luchtiger geheel. Onze elektrische schuifpoorten zijn er in diverse maten en stijlen. Zo heeft u bij ons de keuze uit moderne, klassieke of industriële schuifpoorten. Of u nu om functionele redenen een automatische schuifpoort wilt of om het aanzicht te verbeteren, Afsluitingen Wille kan u hierbij helpen.

Waarom kiezen voor Afsluitingen Wille?

  • Meer dan 10.000 tevreden klanten
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Eigen productie
  • Eigen plaatsings- en automatiseringsdienst
  • Interventies binnen de 48 uur ter plaatse
  • Hoogwaardige poorten met dikwandig staal
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Tot 10 jaar garantie op lakwerk
  • Tot 1 jaar garantie op geplaatste aandrijvingen
  • Gecertificeerd ISO 9001 – VCA*

Uitgebreide poortautomatisering

Met behulp van een observatie- en registratiesysteem kunt u gemakkelijk bijhouden wie uw pand in en uit is gegaan. Mogelijke opties hiervoor zijn een videofoon, intercom-systeem, tijdregistratie, etc.. Afsluitingen Wille heeft u voor uw beveiliging een brede waaier van mogelijkheden : sleutelschakelaar “dodeman”, radiozender-ontvanger, codeklavier, magnetische kaartlezer, poortverlichting, interfoon, videofoon, tijdsregistratie, inductielus …

Poortautomatisatie op maat

Poortautomatisatie – voorzieningen worden aangebracht in de geleidingsportiek, de slotportiek of op een afzonderlijke zuil, indien gewenst. Het beveiligingssysteem systeem of camerasysteem is geheel naar wens af te stellen. Afsluitingen Wille kan u hierbij uiteraard adviseren. We gaan veel verder dan hekwerk. Van observatie – en registratiesystemen en automatisering tot toegangscontrole tot gehele totaalprojecten.

Prijs van een elektrische schuifpoort

Elk handbediend schuifhek kan door ons voorzien worden van een automatische poortopener. Het is perfect mogelijk een poort naar keuze aan te laten drijven door een apart schuifpoortsysteem. Zo bestaan er motoren voor schuifpoorten die meer dan 3500 kilo kunnen trekken. Om zeker te zijn van een goede werking en correcte afstelling gaat u wel best raad vragen bij een professionele poortenplaatser. De prijs om een bestaande schuifpoort te automatiseren hangt grotendeels af van de opbouw van uw poort.

Uw schuifpoorten specialist

De prijs van een schuifpoort is vaak goedkoper wanneer u meteen de poort en het automatiseringssysteem samenkoopt. Dit omdat beiden perfect op elkaar afgestemd zijn en er dus geen extra aanpassingen of voorafgaande balastberekeningen dienen te gebeuren. Overweegt u een schuifpoort aan te schaffen? Dan heeft u bij ons de keuze uit een stalen, aluminium of houten poort. Het is ook mogelijk om uw eigen idee of ontwerp aan te dragen, waarna wij een poort op maat voor u produceren in ons atelier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan om een prijsindicatie te ontvangen voor een schuifpoort. Voor meer informatie over onze poorten kunt u langskomen bij onze showroom in Waregem of contact met ons opnemen.

Enkele voorbeelden van onze schuifpoorten

Wij zijn in verlof!

Wij zijn van 30/03/2024 tot en met 07/04/2024 gesloten.
Gelieve het interventie-aanvraagformulier in te vullen voor dringende zaken aan geautomatiseerde poorten.